Comencem? Apa doncs!

29 set.

El passat 24 de setembre vam fer la reunió de principi de curs amb el pares. La reunió va constar de cinc punts:

1.Per començar vam fer una revisió del curs anterior i dels campaments branca per branca. En general totes les branques vam coincidir en que es van poder assolir tots els objectius marcats a principis del curs passat i valorem molt positivament la reacció i el comportament de les nenes i nens.

2.Com a segon punt vam presentar el nou curs.
-Primer l’Equip d’Agrupament que queda així: Caps d’Agrupament: Andreu Sabidó i Elena Català, Tresoreria: Conxita Monfà i Alba Piqué, Equip de la Marxa: Andreu Culleré, Supervisora de material: Cristina Català.
-Com a objectius d’Agrupament ens hem marcat: Potenciar la reflexió en valors i l’esperit crític, incidint especialment en l’actualitat i establir objectius per branca i fer revisions. A part també n’hem establert per a la bona administració i gestió interna de l’Agrupament.
-També vam voler remarcar el compromís que s’ha de tenir al llarg del curs d’assistir als caus i al projecte final, els campaments. També comprometre’ns, els caps, a passar totes les informacions i calendaris amb prou antelació.
-Vam informar sobre les branques. Els nens i nenes que enguany fan tercer de primària passen a la branca de Llops i Daines. La branca de Castors i Llúdrigues, nens i nenes de segon de primària cap avall, no s’obrirà per falta de caps.

3.Seguidament vam presentar l’estat de comptes.

4.Després vam explicar l’excursió d’inici de curs, que enguany serà a la Manreana, a Juneda, els dies 8 i 9 d’octubre. Marxarem, amb els cotxes dels pares, el dissabte dia 8 a les nou del matí des del portal i ens recollireu, el diumenge dia 9 a la Manreana, a la 1 del migdia.

5.En motiu del 30è aniversari de l’Agrupament vam confirmar que es farà una festa d’aniversari a finals de novembre. Però que ja convocarem una altra reunió per tal d’acabar-ho d’explicar.

Finalment, es van repartir les inscripcions que s’hauran de lliurar aquest dissabte, dia 1 d’octubre, al cau de les 10 del matí a les 5 de la tarda. Un cop l’hageu portat us donarem un paper pels drets d’imatge i l’autorització de la sortida d’inici de curs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: